• Direct leverbaar uit eigen voorraad
  • Vandaag voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Vanaf €60,- gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland
  • Vertrouwd online kopen met de zekerheid van Stichting WebwinkelKeur
Home » About us

WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS JIJ HET OOK BENT!

 

Persoonlijk contact en betrokkenheid

Wij staan voor een goede en persoonlijke service.

Alles wat in onze webwinkel staat is door onszelf met veel liefde uitgekozen en wordt met veel liefde naar jou verzonden.

Wij doen net dat stapje meer, persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen via onze website en social media kanalen regelmatig inventariseren waar jij als klant behoefte aan hebt. Zo laten we jou bijvoorbeeld meebeslissen over nieuw in ons assortiment op te nemen nieuwe dieren of juist bepaalde artikelen van een dier.

 

Help! item staat niet in de webwinkel!

Geen zorgen, wij vinden het belangrijk om aan jouw wensen te voldoen.

Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor jou op zoek te gaan naar een specifiek item dat (nog) niet in onze webwinkel te vinden is. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is even contact met ons opnemen via ons contactformulier of onze andere kanalen. Wij zullen dan samen met jou de mogelijkheden bespreken.

 

Wist je al dat Animals Forever een cadeauservice heeft?!

Wil jij graag je vriendin/vriend/familie of wie dan ook blij maken met een te gek cadeau van zijn of haar favoriete dier? Geef dit gewoon aan bij het plaatsen van je bestelling en wij zorgen ervoor! Een mooi ingepakt cadeau, rechtstreeks door ons verzonden naar de ontvanger. Daar word je toch blij van?!

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen