Kijk voor het nieuwste aanbod in onze vernieuwde webshop: www.krokomingo.nl

Animals Forever, de webwinkel vol met (woon)accessoires (in de vorm of print) van jouw favoriete dier!

Medio 2021 ben ik begonnen met mijn eerste webwinkel "Flamingo Forever", deze webwinkel is in korte tijd enorm gegroeid en ik haal veel plezier en voldoening uit het runnen van mijn webshop. Al langere tijd was ik in mijn hoofd al bezig met mijn volgende webshop en nu is het eindelijk zover: hier is Animals Forever: de webwinkel vol met (woon)accessoires (in de vorm of print) van jouw favoriete dier! Denk hierbij aan decoratie, kussens, knuffels en nog heel veel meer! We hebben de categorieën ingedeeld per dier, dus kijk in het menu onder jouw favoriete dier om te zien wat we allemaal voor leuks verkopen!  Klik hier voor al onze dieren. Leuk om jezelf iets cadeau te doen van jouw favoriete dier of om iemand te verrassen met een artikel van zijn / haar favoriete dier. Alles is ook nog eens direct leverbaar uit onze eigen voorraad! Wekelijks worden er nieuwe producten toegevoegd aan het huidige aanbod, want er zijn zo veel mooie dieren op de wereld en zoveel verschillende (woon)accessoires dat we eindeloos kunnen blijven uitbreiden. Blijf dus vooral onze webwinkel regelmatig bezoeken en houd vooral ook onze social media goed in de gaten!

 

Het gezicht achter Animals Forever: Francis

WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS JIJ HET OOK BENT!

 

Persoonlijk contact en betrokkenheid

Wij staan voor een goede en persoonlijke service.

Alles wat in onze webwinkel staat is door onszelf met veel liefde uitgekozen en wordt met veel liefde naar jou verzonden.

Wij doen net dat stapje meer, persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen via onze website en social media kanalen regelmatig inventariseren waar jij als klant behoefte aan hebt. Zo laten we jou bijvoorbeeld meebeslissen over nieuw in ons assortiment op te nemen nieuwe dieren of juist bepaalde artikelen van een dier.

 

Help! item staat niet in de webwinkel!

Geen zorgen, wij vinden het belangrijk om aan jouw wensen te voldoen.

Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor jou op zoek te gaan naar een specifiek item dat (nog) niet in onze webwinkel te vinden is. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is even contact met ons opnemen via ons contactformulier of onze andere kanalen. We gaan dan graag voor jou op zoek naar het artikel wat je zou willen hebben.

 

Wist je al dat Animals Forever een cadeauservice heeft?!

Wil jij graag je vriendin/vriend/familie of wie dan ook blij maken met een te gek cadeau van zijn of haar favoriete dier? Geef dit gewoon aan bij het plaatsen van je bestelling en wij zorgen ervoor! Een mooi ingepakt cadeau, rechtstreeks door ons verzonden naar de ontvanger. Daar word je toch blij van?!

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen