Top 10 cadeautips voor kerstmis

Gepubliceerd op 30 oktober 2022 om 09:46

Weet jij ook nooit wat voor kerstcadeau je iemand moet geven met kerst? Wij hebben met je meegedacht en een top 10 samengesteld van kerstcadeaus die het eigenlijk altijd goed doen! Dus houd degene van artikelen in de vorm van een dier of met een leuke dierenprint? Dan is voor jou de kerststress voorbij. De kerstcadeaus uit onze top 10 zijn gegarandeerd een succes voor een leuke en gezellige kerstmis. In de top 10 cadeaus voor kerstmis vind je kerstcadeaus voor iedereen, van volwassenen tot baby's. Zit jouw ideale kerstcadeau niet bij de top 10? Geen nood, wij hebben nog veel meer leuke artikelen in de vorm van dieren of met een dierenprint. Wij hebben de winkel ingedeeld naar dier en ook naar diverse categorieën zoals dieren (woon)decoratie, dieren knuffels, dieren puzzels, dieren sokken, baby & kids en nog veel meer. En kijk ook eens in onze categorie met kerstcadeaus voor nog meer leuke pareltjes voor de kerst.

 

Blog top 10 cadeautips voor kerst foto kerstcadeau

Cadeautip voor kerstmis 1: Sokken

blog top 10 cadeaus voor kerstmis sokken staan op 1

Sokken doen het eigenlijk altijd goed. Waarom eigenlijk? Vrijwel iedereen draagt sokken van jong tot oud. Sokken heb je dus altijd nodig. En het is met kerst natuurlijk heel leuk om sokken te krijgen of te geven met een leuke dierenprint. Wij hebben in onze webwinkel van Animals Forever een aparte categorie voor sokken. Hier vind je allerlei leuke sokken voor dames, heren, unisex en kinderen. Ook hebben we hele leuke sokken in cadeauverpakking zoals de dierensokken voor papa, mama, baby, de 'Wild Box' met sokken met een print van wilde dieren of de unicorn vs lama sokken. Ideaal als kerstcadeau!

 

Cadeautip voor kerstmis 2: Mokken

Mokken doen het ook altijd goed. Drinken doen we allemaal en het is veel leuker om dat te doen uit een mok met een leuke, stijlvolle of vrolijke dierenprint. Mokken als kerstcadeau is daarom altijd raak!. In onze webshop hebben we een aparte categorie gemaakt, namelijk Dieren mokken. In deze mokken categorie hebben we diverse soorten mokken opgenomen met allerlei prints. Zo hebben we speciale kerstmokken, zoals deze. En ook mokken in een geschenkverpakking zoals deze vrolijke panda mok

 

Blog top 10 cadeaus met kerstmis mokken

Cadeautip voor kerstmis 3: Koektrommels

Blog top 10 cadeaus met kerstmis koektrommels / koekblikken

Ook altijd leuk om te geven: een leuke koektrommel. Vul de trommel met zijn/haar lievelingskoekjes. Superleuk om te geven en nog leuker om te krijgen! In de shop hebben wij verschillende soorten koektrommels zoals deze in kerstthema of deze met vogels.

Cadeautip voor kerstmis 4: Puzzels

Kerstmis is ook de tijd van winter met koude dagen en avonden. Niets is leuker dan om tijdens de feestdagen op een gure winterdag met elkaar een leuke puzzel te maken. Open haard aan, oliebollen op tafel en puzzelen maar. Een puzzel is daarom een uitstekend kerstcadeau. Uiteraard hebben onze puzzels allerlei dierenthema's. Je vindt de puzzels in de categorie Dieren puzzels. We hebben puzzels voor jong en oud, van 1000 stukjes tot onze vrolijke puzzels voor de kleinste onder ons variërend van 10 tot 300 stukjes.

Blog top 10 cadeaus met kerstmis puzzels

Cadeautip voor kerstmis 5: Kaarsen

Blog top 10 cadeaus met kerstmis kaarsen

Kaarsen zijn van alle tijden en het hele jaar door, maar met kerst geven kaarsen net dat extra stukje meer sfeer. Hoe leuk is het dan niet om een mooie kaars te krijgen of te geven. En onze dierenkaarsen zien er ook nog eens prachtig uit. Neem een kijkje in de kaarsencategorie. Daar vind je mooie kaarsen met bijvoorbeeld een kameleon, giraffe of jaguar patroon. 

Cadeautip voor kerstmis 6: Kandelaars

De kaarsen staan op 5 in de top 10 cadeaus met kerstmis en dan kan de kandelaar natuurlijk niet achterblijven. Combineer een  mooie kaars met een leuke dieren kandelaar en succes is verzekerd tijdens kerst. Neem een kijkje in de kandelaar, kaarsenhouder een theelicht categorie. Er zijn kandelaars in de vorm van luipaarden, leeuwen, slangen, krokodillen, konijnen en meer.

 

Blog top 10 cadeaus met kerstmis kandelaars, kaarsenhouders, theelichthouders

Cadeautip voor kerstmis 7: Dierenbeelden

Blog top 10 cadeaus met kerstmis dieren beelden

Een mooi dierenbeeld geven als cadeau met kerst, denk je misschien niet direct aan. Toch staat deze in onze top 10 van kerstcadeaus omdat heel veel mensen hun huis een woonaccent geven met dierenbeelden. Als je weet dat iemand bijvoorbeeld helemaal weg is van olifanten, dan is het superleuk om diegene een cadeau met kerst te geven van een olifantenbeeld. In de shop staan in de categorie Dieren beelden talloze beelden van allerlei dieren van leeuwen, tijgers tot panda's, muizen en koeien.

 

Cadeautip voor kerstmis 8: Snoeppotten

Pomme Pidou is een Belgisch merk dat hele vrolijke dieren beelden en gebruiksvoorwerpen maakt. De kleurrijke prints zijn handgemaakt en daarmee uniek. Onze favoriet als kerstcadeau zijn toch wel de snoeppotten van kikker Freddy. Deze snoeppotten zijn een lust voor het oog en gevuld zijn ze onweerstaanbaar. Je vindt de potten in de categorie Pomme Pidou. De snoeppotten zijn erg populair dus wees er snel bij want op = op (net als met de snoepjes!).

 

Blog top 10 cadeaus met kerstmis snoeppotten / voorraadpotten

Cadeautip voor kerstmis 9: Peper- en Zoutstellen

Blog top 10 cadeaus met kerstmis peper- en zoutstellen

De standaard, beetje saaie peper- en zoutstellen kennen we allemaal. Ook de keuken verdient aandacht als het om leuke decoratie en sfeer gaat. Daarom zetten wij onze leuke dieren peper- en zoutstellen in de top 10 van cadeaus met kerstmis. Een mooi cadeau, een tikkeltje onverwachts maar daarom juist een absolute aanrader. Onze peper- en zoutstellen vind je bij elkaar door in de zoekbalk het woord 'peper' in te vullen. Wij hebben diverse Pomme Pidou stellen en ook de mooie toekans van het plaatje.

 

Cadeautip voor kerstmis 10: Spaarpotten

Spaarpotten in de vorm van dieren staan bij ons in de top 10 van kerstcadeaus omdat sparen goed past bij Nederlanders. Daarom zijn er ook zoveel leuke spaarpotten. Het mooie is ook dat sparen tegenwoordig maar bijzaak is, de spaarpotten zijn vandaag de dag een leuke (woon)decoratie geworden voor overal in huis. Onze spaarpotten van Pomme Pidou hebben een leuk dierenthema en kennen hele vrolijke kleuren. Zoek op 'sparen' en je ziet onze verschillende spaarpotten staan. Zit er een leuk kerstcadeau bij ? 

 

Blog top 10 cadeaus met kerstmis  spaarpotten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.